Česta pitanja


Kako mogu da naručim robu putem onlajn prodavnice FROGMAN FASHION?

Naručivanje željene robe možete učiniti brzo i lako. Sve detalje možete pronaći ovde.

Kome mogu da se obratim ukoliko imam poteškoće prilikom registracije?

Ukoliko imate poteškoće prilikom registracije možete se obratiti našoj Korisničkoj podršci svakim radnim danom od 9:00 do 20:00h ovde.

Koji je minimalni iznos za poručivanje?

Minimalan iznos za porudžbinu je u vrednosti jednog artikla iz nase ponude.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Plaćanje na rate u ovom trenutku nije moguće.

Da li je moguće platiti porudžbinu bilo kojom debitnom ili kreditnom karticom?

Plaćanje Visa, Mastercard, Maestro, Amex i DINA platnim karticama moguće je izvršiti ukoliko je kartica odobrena za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Da li je plaćanje platnim karticama sigurno?

Plaćanje platnim karticama je sigurno i obavlja se preusmeravanjem transakcije ka Inteza banci i Corvus Pay platnom procesoru. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Da li se dogadja konverzija mojih novčanih sredstava ukoliko kupujem vaš artikal platnom karticom druge valute?

Izjava o konverziji - Forma na srpskom jeziku:
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Da li je moguće zameniti poručeni artikal za drugi?

Ukoliko ste se predomislili u vezi sa vašom porudžbinom poručeni artikal možete vratiti u roku od 30 dana od dana prijema istog. O proceduri povrata robe možete se informisati putem kontakta prikazanog ovde.

Da li je moguće artikle kupljene u onlajn prodavnici menjati u maloprodajnim objektima?

Robu kupljenu u onlajn prodavnici nije moguće menjati u maloprodajnim objektima. Potrebno je izvršiti proceduru povraćaja robe.

Da li je moguće da porudžbina bude isporučena i izvan teritorije Srbije?

Proizvod kupljen preko onlajn prodavnice za sada je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko želite da poručite proizvod Van teritorije Republike Srbije, možete nas kontaktirati putem instagram stranice - OVDE. Proizvod poručen preko Instagram Profila možete platiti pouzećem.

VAŠ FROGMAN STORE